Поставяне на мигли косъм по косъм

УДЪЛЖАВАНЕ И СГЪСТЯВАНЕ НА МИГЛИ (КОСЪМ ПО КОСЪМ)

Всяка жена мечтае за красиво оформени, гъсти и извити мигли, защото те подчертават изразителността на очите и дълбочината на погледа.

Най-новата и популярна технология за удължаване на миглите – косъм по косъм, представлява напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествена визия и дълготраен ефект.

Миглите се апликират една по една към естествените с помощта на хипоалергенно лепило, без да имат директен контакт с клепача. Така се увеличават дължината и обемът им. В резултат се получава изключително изразителен поглед, за който дори не е необходима употребата на спирала. Миглите за удължаване са изработени от коприна и се предлагат в различни размери от 7 до 13 мм, което спомага за удовлетворяването на всякакви изисквания.

Процедурата по поставянето е изключително деликатна. В началото на процеса клепачите и естествените мигли се обезмасляват със специален тоник, след което се пристъпва към апликирането на новите мигли. Работи се едновременно с две пинсети и се изисква изключителна точност и търпение по време на цялата процедура. Необходимо е творческо въображение и голяма сръчност от страна на специалиста, тъй като в повечето случаи се налага съчетаването на няколко размера мигли. Това е гаранция за плавен и естествен ефект.

Ако за миглите се полагат правилни грижи от страна на дамите, те могат да издържат 1 или 2 месеца.

От значение за трайността на поставените мигли е: да не се използва водоустойчива спирала и продуктите за сваляне на грима да не са на мазна основа, защото намаляват действието на лепилото.

Основните предимства на удължените мигли са в това, че не се различават от естествените и няма да се разлепят при къпане под душа, в басейна или морето.